Repararea strazilor mai asteapta putin (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Marea acţiune de reparare a străzilor şi turnare de covor asfaltic pe principalele artere de circulaţie, anunţată de către conducerea administraţiei publice locale sucevene, mai are de aşteptat.

În cadrul comandamentului organizat pe parcursul zilei de marţi la sediul municipalităţii, cei care trebuiau să se apuce de treabă au găsit şi scuza pentru întârzierea lucrărilor.

Vinovate pentru neînceperea lucrărilor au fost găsite staţiile de prelucrare a asfaltului care nu au început încă din plin activitatea astfel că nu există materia primă.

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a primit însă asigurări că până la finele săptămânii, situaţia se va remedia, iar utilajele de asfaltare vor lucra din plin.

“Trebuie să recunoaştem că în ceea ce priveşte repararea străzilor sau aducerea lor la starea iniţială, s-a lucrat până acum destul de anemic şi cum întotdeauna românul găseşte o scuză, motivaţia de acum este cea că nu au fost pornite încă staţiile de asfalt. Cu toate acestea, începând de ieri (n.r. luni) am demarat lucrările pe strada Alexandru cel Bun”, a declarat primarul Sucevei.

În momentul de faţă, pe Alexandru cel Bun se munceşte de zor pentru ridicarea bordurilor sau înlocuirea celor sparte pentru a se putea turna apoi stratul de asfalt. Odată cu pornirea staţiilor de asfalt urmează ca şantierele să se mute pe str. Gheorghe Doja şi bulevardul principal.

Conform datelor obţinute, acest lucru ar urma să se întâmple cel târziu la începutul săptămânii viitoare.


Intră acum și în grupul de