Firmă amendată cu 10.000 de lei la Dorna Candrenilor pentru activități de tăiere și rindeluire a lemnului fără autorizație


Intră acum și în grupul de

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Suceava au efectuat verificări amănunțite în data de 14 noiembrie 2023, în urma unei sesizări primite, pe teritoriul administrativ al comunei Dorna Candrenilor. Concluzia acestor verificări a fost că o societate desfășura activitate de tăiere și rindeluire a lemnului fără a deține acte de reglementare corespunzătoare.

Ca urmare a neconformităților constatate, societatea în cauză a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei conform Hotărârii de Guvern nr. 2293/2004. În plus, a fost impusă o măsură complementară constând în interzicerea activității de tăiere și rindeluire a lemnului până la obținerea tuturor actelor de reglementare pe linie de mediu.

G.N.M.-C.J. Suceava subliniază importanța respectării legislației de către agenții economici și subliniază că astfel de acțiuni vor continua pentru a asigura un mediu sănătos și durabil.


Intră acum și în grupul de