Gheorghe Flutur, din nou în zona Vatra Dornei pentru a pregăti evenimentele de Ziua Bucovinei: După sfințirea cazinoului și ședința solemnă a CJ Suceava se va deschide Târgul de Turism în Țara Dornelor


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, se află din nou în zona Dornelor pentru a pregăti manifestărilor de Ziua Bucovinei.

El a spus că în acest sens parteneriatul Consiliului Județean Suceava cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și cu Primăria Vatra Dornei a funcționat perfect.

„Acum se lucrează la amenajarea spațiului din spatele Cazinoului, se amenajează alei care să facă legătura dintre clădirea Cazinoului și Izvorul Sentinela, urmând ca în primăvară să se realizeze amenajări mai ample. În interiorul Cazinoului se lucrează la mobilarea încăperilor cu mobilier adecvat, sobru, elegant. Consiliul Județean Suceava, prin Muzeul Național al Bucovinei, a început amplasarea expoziției excepționale care prezintă istoria și zestrea Bucovinei!”, a declarat Flutur.

El a spus că în oraș s-a finalizat modernizarea principalelor străzi cu implicarea directă a Primăriei Vatra Dornei și a primarului Ilie Boncheș și a viceprimarului Marius Rîpan.

Mai mult, vineri s-a finalizat îngroparea întregii rețele de 30 km de conducte de gaz, iar de luni se fac probe de presiune și că zilele viitoare cetățenii din Vatra Dornei vor avea gaz metan.

„Am o mulțumire sufletească mare și anume reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan, prin care mi-am onorat două promisiuni importante față de Dorneni!”, a spus Flutur.

El a menționat că zilele viitoare orașul îmbracă haine de sărbătoare, iar marți 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, după sfințirea edificiului „Complexul Muzeal Cazinoul Băilor” și Ședința Solemnă a Consiliului Județean Suceava se va da startul Târgului de Turism în Țara Dornelor.


Intră acum și în grupul de