Ion Lungu spune că preferă libertatea fotbalului: Dacă Foresta nu aduce toate documentele justificative nu-i putem ajuta


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că a avut în cursul dimineții o întâlnire cu șapte persoane de la Foresta Suceava în frunte cu antrenorul privind situația financiară a clubului de fotbal.

„Le-am spus foarte clar că noi vrem să ajutăm fotbalul, că este încheiat un contract cu Foresta, s-au adus justificările, dar în cursul zilei de ieri am transmis clubului Foresta ce trebuie să mai aducă ca dosarul să fie complet. Eu sper ca în câteva zile să aducă. Le-am spus foarte clar că eu, ca primar, iubesc fotbalul și că ne punem speranțe din nou să promovăm în Liga a doua, dar între a fi liber și a ajuta fotbalul trebuie să fiu liber. Deci, în măsura în care documentele nu sunt în ordine nu-i putem ajuta. Noi acolo nu am dat banii pe persoană fizică, ci clubului Foresta”, a declarat Lungu.

Primarul a precizat că este vorba de suma de 900.000 de lei pentru care nu s-au adus justificările necesare.

„E vorba de banii pe care i-am dat în luna martie și nu au adus justificările”, a explicat Lungu care a adăugat că a fost adus dosarul de justificări, dar trebuie să fie completate.

El a menționat că după ce dosarul este complet, așa cum s-a solicitat, se poate discuta de alocarea altor sume de finanțare.


Intră acum și în grupul de