Defilare de Ziua Națională la Suceava și expoziție de tehnică militară. Ion Lungu: Va fi și ciolan cu fasole, dar contra cost


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că de Ziua Națională în municipiul Suceava se va organiza o defilare la care vor participa și militari din județele Bistrița și Botoșani.

De Ziua Națională, în data de 1 Decembrie, manifestările vor începe, la ora 10:00 în fața Bisericii Învierii, iar între orele 10:25-10:40 se vor depune jerbe și coroane de flori.

Va exista un dispozitiv de defilare din care nouă plutoane cu 200 de militari de la Bistrița și Botoșani, a spus primarul.

Defilarea detașamentelor se va face între orele 10:40 și 11:15.

De la 11:40 până la ora 15:00 va putea fi vizionată expoziția de tehnică militară pe strada Nicolae Bălcescu.

Primarul a spus că municipalitatea este pregătită cu stegulețe și fulare, dar cei care vor fasole cu ciolan trebuie să plătească.

„Noi suntem pregătiți cu stegulețe, cu fulare. Sigur, contra cost, cei care o să dorească să mănânce un ciolan cu fasole o să găsească în centrul orașului, vin, dar contra cost, la căsuțele pe care le-am aprobat să fie amplasate în centrul orașului cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de