Doar unul din traficantii de tigari depistati langa frontiera a fost prins (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din localitatea Straja, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţiştii de frontieră făcând trafic cu ţigări.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în timpul unei acţiuni specifice a poliţiştilor din cadrul SPF Brodina. Aceştia au observat în timpul misiunii un grup de persoane care se deplasau sub protecţia întunericului dinspre Ucraina spre interiorul României transportând mai multe colete voluminoase.

În urma somaţiilor făcute, persoanele au luat-o la fugă în mai multe direcţii reuşind să scape ajutându-se de noapte şi terenul accidentat.

Un tânăr de 19 ani a căzut totuşi în mâna poliţiştilor de frontieră, în zona în care a fost reţinut acesta fiind descoperite mai multe colete ce conţineau 7.740 de pachete de ţigări.

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de aproximativ 55.000 de lei a fost confiscată, iar conform declaraţiilor oferite de comisar de poliţie Poroch-Seriţan Ilie “poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, iar în continuare, se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun”.


Intră acum și în grupul de