VIDEO-FOTO// Grav accident cu patru răniți la Rădăuți după ce o autoutilitară a fost lovită de un tren de persoane


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au ajuns sâmbătă dimineața la spital după un accident produs la Rădăuți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, o coliziune între un tren personal și o autoutilitară s-a produs  la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza municipiului Rădăuți la ieșire, spre Dornești.

Evenimentul a fost anunțat la 112 sâmbătă dimineața la ora 5:40, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprjinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În autoutilitară se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au rămas încarcerate. Pompierii militari, au extras cele două victime încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconștiență.

Toate cele patru persoane din autoutilitară, trei bărbați de 53, 34 și 33 de ani, și o femeie, de 21 de ani, au fost preluate de ambulanțe și transportate la Centrul de Primiri Urgențe Rădăuți.

Autoutilitara a fost îndepărtată de pe calea ferată, iar trenul personal, care circula pe ruta Putna – Suceava, și-a reluat deplasarea în jurul orei 6:50.


Intră acum și în grupul de