Un bărbat a murit la Rădăuți în urma coliziunii unei autoutilitare cu trenul Suceava-Putna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani a murit, sâmbătă dimineața, în accidentul de la Rădăuți în care o autoutilitară a fost lovită de un tren de pasageri.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața la ora 05:30, o femeie de 29 ani, din municipiul Suceava a condus autoturismul pe DJ 178B, dinspre comuna Satu Mare având direcția de deplasare către drumul național 17A.

 Ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, de la intersecția cu DN 17A, conducătoarea auto nu a respectat semnificația indicatorului STOP și nu s-a asigurat corespunzător, a pătruns pe calea ferată, intrând în coliziune cu trenul Regio Suceava-Putna,  ce era condus de către un mecanic de locomotivă de 30 ani, din oraș Salcea.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a alți doi pasageri de 33 și 34 de ani, precum și decesul unui alt pasager din autoturism de 51 de ani.

Conducătoarea auto și mecanicul de lociomotivă au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de