VIDEO// Flutur, mesaj de Ziua Bucovinei: Bucovina a rămas și va rămâne și pe viitor unică în conștiințe pentru natură, istorie, sacralitate, armonie interetnică, modernitate și ospitalitate


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, marți, de Ziua Bucovinei, un mesaj video în care evocă momentele principale ale Unirii Bucovinei cu Regatul României, dar a prezentat succint și zestrea Bucovinei la unirea cu țara, dar și situația actuală a Bucovinei.

Președintele Flutur a insistat pe dezvoltarea infrastructurii de transporturi, în special proiectele de realizare a drumurilor de mare viteză care vor fi construite în Bucovina, dar a vorbit și despre investițiile în sănătate, educație, promovare turistică și restaurarea de monumente istorice.

„Bucovina rămâne țara munților semeți, a obcinelor domoale și a văilor Sucevei, Moldovei și a Siretului. Bucovina a rămas și va rămâne și pe viitor unică în conștiințe pentru natură, istorie, sacralitate, armonie interetnică, modernitate și ospitalitate”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de