Talharit de toti banii dupa ce a plecat de la meci (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din localitatea Siret a rămas fără aproape 12 milioane de lei vechi, după ce a fost urmărit şi bătut de două persoane de sex masculin.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima a ieşit marţi seară, în jurul orelor 20:00, până la un bancomat situat în apropierea locuinţei, de unde a extras suma de 1.270 de lei, deplasându-se apoi către un local din oraş pentru a viziona un meci de fotbal.

La finele acestuia, după ce a cheltuit aproape 30 de lei din suma avută asupra sa, bărbatul a plecat spre domiciliu.

Pe strada Alexandru cel Bun a fost însă acostat de două persoane de sex masculin care, după ce l-au trântit la pământ, i-au luat 1.200 de lei şi au dispărut în fugă în noapte.

Când şi-a revenit, omul a sunat de urgenţă la poliţie, autorii tâlhăriei fiind reţinuţi în scurt timp.

Conform agentului şef principal Mihai Hurjui, din cadrul IPJ Suceava “este vorba despre N.N. de 35 de ani şi P.D. de 17 ani, ambii din comuna Mihăileni , judeţul Botoşani, asupra cărora a fost găsită suma de 955 de lei precum şi mai multe bunuri pe care aceştia le-au achiziţionat de la un chioşc din Siret”.

În primă fază, autorii tâlhăriei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de