De la munca, direct pe patul de spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 din municipiul Baia Mare a ajuns pe parcursul zilei de miercuri de la locul de muncă direct pe unul din paturile Spitalului Judeţean Suceava.

Domiciliat fără forme legale pe raza localităţii Zvoriştea, acesta este angajat al unei societăţi de salubrizare sucevene, iar miercuri în jurul orei 15:00, efectua lucrări de reparaţii la o autospecială tip “vidanjă”, pe care este şi şofer, în curtea unităţii.

Un moment de neatenţie a fost suficient pentru ca victima să cadă de pe scara de aluminiu pe care se afla de la o înălţime de peste 3 metri.

Transportat de urgenţă la spital, bărbatul a rămas internat în principala unitate sanitară din judeţ cu policontuzie cranio-cerebrală, plagă contuzie parietală dreaptă, otoragie dreaptă şi contuzie umăr drept.

Conform IPJ Suceava “în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul producerii unui accident de muncă şi se va dispune procedural după ce va fi finalizată ancheta preluată de inspectorii din cadrul ITM Suceava”.

De altfel pe parcursul zilei de marţi, o altă persoană de sex masculin, de data aceasta de 38 de ani din Sf. Ilie, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, după ce a suferit multiple leziuni şi fracturi provocate prin strivire de o bucată din construcţia pe care o realiza unui vecin.

Chiar dacă sun stabile din punct de vedere medical şi conştiente, medicii spun că ambele persoane vor petrece sărbătorile pascale sub supraveghere de specialitate.


Intră acum și în grupul de