Utilajele de deszapezire actioneaza in zona de munte a judetului


Intră acum și în grupul de

Ninsorile abundente căzute în zona de munte a judeţului au îngreunat traficul rutier, care se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Conform declaraţiilor şefului Secţiei Câmpulung Moldovenesc a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Florin Anichitei, a echipele de deszăpezire au acţionat toată noaptea pe traseele de munte ale drumurilor naţionale, arătând că pe parcursul nopţii s-a dispus restricţionarea circulaţiei pentru maşinile neechipate cu cauciucuri de iarnă. „E iarnă autentică. Acţionăm permanent cu utilaje de deszăpezire”, a spus Anichitei, care a precizat că utilajele de deszăpezire au acţionat pe DN 17 în zona pasului Mestecăniş şi în zona Tihuţa şi continuă să acţioneze pentru îndepărtarea zăpezii pe DN 17 A, între Vatra Moldoviţei şi Suceviţa, în zona Trei Movile şi Palma.

El a menţionat că drumurile nu sunt blocate, iar restricţia de circulaţie pentru autovehiculele neechipate cu cauciucuri de iarnă a fost ridicată. Stratul de zăpadă depus în ultimele ore în zona de munte a judeţului Suceava este, în medie, de 15 centimetri.


Intră acum și în grupul de