Adolescent din Baia, ranit grav de un sofer beat


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din comuna suceveană Baia care se afla pe o uliţă a fost grav rănit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut care, aflat într-o depăşire pe un drum judeţean, a pierdut controlul volanului, a intrat pe uliţa respectivă, după care a plecat de la locul accidentului.

Potrivit IJP Suceava, Vasile M. (20 ani) din comuna suceveană Baia, conducea duminică seara o autoutilitară pe DN 209 H, şi a intrat în depăşirea unui autoturism.
Şoferul utilitarei a pierdut controlul maşinii, a intrat pe o uliţă şi l-a accidentat grav un adolescent în vârstă de 15 ani, care stătea pe marginea drumului.

După accident Vasile M, a părăsit locul pe jos, fiind ulterior identificat în apropierea locuinţei personale situată la circa 1, 5 kilometri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
El este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului producerii accidentului şi vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de