Acasă Actualitate Adolescent din Baia, ranit grav de un sofer beat

Adolescent din Baia, ranit grav de un sofer beat


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din comuna suceveană Baia care se afla pe o uliţă a fost grav rănit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut care, aflat într-o depăşire pe un drum judeţean, a pierdut controlul volanului, a intrat pe uliţa respectivă, după care a plecat de la locul accidentului.

Potrivit IJP Suceava, Vasile M. (20 ani) din comuna suceveană Baia, conducea duminică seara o autoutilitară pe DN 209 H, şi a intrat în depăşirea unui autoturism.
Şoferul utilitarei a pierdut controlul maşinii, a intrat pe o uliţă şi l-a accidentat grav un adolescent în vârstă de 15 ani, care stătea pe marginea drumului.



După accident Vasile M, a părăsit locul pe jos, fiind ulterior identificat în apropierea locuinţei personale situată la circa 1, 5 kilometri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
El este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului producerii accidentului şi vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version