Prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda jumatate de kilogram de rezina de canabis (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma unui filaj demarat în luna ianuarie 2011 şi organizat de poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava şi cu sprijinul tehnico-logistic al S.R.I. – Direcţia Judeţeană Suceava, un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova a fost prins în flagrant când încerca să vândă droguri de risc pe raza municipiului Suceava.

Potrivit unui comunicat comun al DIICOT Suceava şi BCCO Suceava, în urma cercetărilor s-a stabilit că Tudor C. (21 ani) a procurat şi a încercat, de la sfârşitul lunii ianuarie şi până în prezent, să vândă aproximativ un kilogram de rezină de canabis unor persoane interesate, dar care nu au avut posibilitatea cumpărării întregii cantităţi de droguri, aşa cum condiţiona moldoveanul.

Tudor C. a fost prins, vineri seara, în flagrant pe raza municipiului Suceava în timp ce vindea 500 de grame de rezină de canabis, contra sumei de 2.300 euro. Ulterior, cu autorizarea Tribunalului Suceava, au fost executate două percheziţii domiciliare, iar ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore.

Tribunalul Suceava a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, şi identificării tuturor participanţilor.


Intră acum și în grupul de