Pugilistii de la CSM Florconstruct Suceava se pregatesc pentru Campionatele Nationale de Box


Intră acum și în grupul de

Pentru a-şi putea verifica forţele şi a corecta lucrurile exersate la antrenamente, pugiliştii de la CSM Florconstruct Suceava au participat la un turneu bilateral de meciuri pe terenul celor de la CSŞ “Unirea” Iaşi. La această gală, au participat 9 sportivi de la clubul sucevean, Vasile Paramon, Ionuţ Nechita, Sebastian Maruseac, Nicu Bodnar, Bogdan Demec, Lucian Muntean, Robert Fecioru şi Iustianian Fodorcan, plus Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu bronz a ultimei ediţii a Campionatelor Naţionale de Box pentru tineret – feminin.

Pugiliştii suceveni s-au impus în toate cele 10 meciuri disputate de-a lungul galei de la Iaşi, cele mai convingatoare victorii în ring fiind obţinute de Vasile Paramon şi Ionuţ Nechita, învingători înainte de limită.

“Pentru noi asemenea meciuri sunt esenţiale, pentru că doar aşa putem verifica potenţialul boxerilro noştri. Sper să mai realizăm asemenea gale pentru ca tinerii noştri pugilişti să fie cât mai bine pregătiţi în perspectiva Campionatelor Naţionale care vor avea loc în lunile mai, la juniori, iunie la tineret şi iulie la seniori”, a declarat antrenorul Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de