A dat masina pe tigari


Intră acum și în grupul de

Amăgit de mirajul câştigurilor frumoase şi uşoare de pe urma contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, un tânăr de doar 19 ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns să-şi piardă autoturismul proprietate personală după ce a fost prins în Vama Siret.

Luni, în Punctul de Trecere al Frontierei s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca BMW, S. Florin de 19 ani din Suceava.

Pentru că nu avea nimic de declarat la trecerea graniţei, după controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au trecut la verificarea amănunţită a mijlocului de transport.

Aici au fost găsite într-un locaş special amenajat în pragurile autoturismului, un număr de 290 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Potrivit Compartimentului de informare publică al DRAOV Iaşi, “ţigările în valoare de 1.160 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei”.

În plus tânărul Traficant a fost nevoit să meargă acasă pe jos deoarece automobilul în valoare de peste 8.000 de lei a fost reţinut, conform legislaţiei în vigoare, în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de