PDL Suceava merge pe mana lui Emil Boc la Conventia din 14 mai (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Membrii Delegaţiei Permanente a Organizaţiei judeţene Suceava a PDL au decis la finele săptămânii trecute că doresc ca la Convenţia Naţională a partidului să fie prezentate toate cele trei moţiuni care au fost anunţate deja, a lui Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, urmând ca fiecare delegat prezent să-şi exprime votul potrivit convingerilor personale.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat presei că sâmbătă seara, la Gura Humorului, preşedintele partidului, premierul Emil Boc, şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat de preşedinte.

„Premierul a fost extrem de decent şi destul de echilibrat în ceea ce a prezentat, raportându-se şi la celelalte moţiuni înscrise”, a explicat parlamentarul sucevean. El a subliniat că organizarea acestei prezentări a purtat şi amprenta faptului că titularul moţiunii şi susţinători ai acestei moţiuni sunt în funcţii guvernamentale.

„A fost o prezentare şi nu un vot pentru susţinerea moţiunii”, a ţinut să facă precizarea Orest Onofrei care a adăugat că democrat-liberalii suceveni se pronunţă ca toate cele trei moţiuni să fie prezentate în Convenţia Naţională.
El a arătat că fiecare delegat al PDL Suceava la Convenţia Naţională va vota potrivit convingerilor personale, pentru cel mai bun lider al partidului.

„Din punctul meu de vedere sunt absolut convins că organizaţia Suceava va vota în bloc pentru Gheorghe Flutur la funcţia la care va candida şi va vota într-un anumit fel pentru Emil Boc”, a mai spus liderul PDL Suceava.

Bălan:„după alegerile din 14-15 mai va exista o echipă compactă cu un singur preşedinte care se va numi PD-L”

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan susţine şi el că demorat-liberalii prezenţi la Gura Humorului au apreciat modul decent şi echilibrat în care preşedintele PD-L, Emil Boc, şi-a prezentat moţiunea cu care va candida pentru un nou mandat la şefia partidului. Ioan Bălan a sus că Boc nu a atacat în discursul său moţiunile contracandidaţilor la şefia PDL deoarece consideră că această atitudine va întări unitatea partidului.

“Ţin să remarc faptul că liderul nostru de partid şi-a prezentat moţiunea într-un mod decent fără să atace moţiunile contracandidaţilor săi crezând că dacă ar fi procedat altfel ar fi creat răni care s-ar vindeca destul de greu şi ar lăsa cicatrici adânci în partid. Noi salutăm comportamentul preşedintelui Boc. Ceea ce pot să spun cu siguranţă este că după alegerile din 14-15 mai va exista viaţă în PD-L şi va exista o echipă compactă cu un singur preşedinte care se va numi PD-L”, a conchis secretarul general al PDL Suceava.

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a prezentat, sâmbătă seara, organizaţiei PDL Suceava moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat la preşedinţia partidului, el fiind însoţit, între alţii, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

De remarcat ar fi faptul că la şedinţa PDL, într-un mod total neaşteptat, nu a fost agreată prezenţa reprezentanţilor mass-media, acestora fiindu-le închisă uşa în nas deşi au fost invitati la Gura Humorului tocmai pentru acest eveniment.


Intră acum și în grupul de