Bataie cu furca pentru o bucata de teren


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani din Stulpicani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a primit mai multe lovituri de furcă în zona capului.

Incidentul a avut loc luni seară, când au fost chemaţi şi poliţiştii din cadrul Postului Stulpicani pentru aplanarea conflictului.

În urma verificărilor efectuate de aceştia, s-a stabilit că între doi locuitori din comună, vecini de casă, există un conflict mai vechi cu privire la o bucată de teren aflat în titigiu şi a stabilirii limitei de hotar dintre proprietăţile acestora.

Luni după-amiază, unul dintre gospodari, ajutat de ginerele său de 29 de ani, au demolat gardul proprietate care desparte cele două proprietăţi cu scopul de a-l înlocui deoarece era putred.

Văzând acest lucru, vecinul acestuia a început scandalul acuzându-l că de fapt se intenţionează mutarea gardului şi ocuparea unei părţi din proprietatea sa.

Nereuşind să se impună prin vorbă, agresorul s-a dus acasă, de unde a revenit cu o furcă şi în urma unei discuții contradictorii cu ginerele bărbatului, l-a lovit pe acesta cu furca în zona capului cauzându-i leziuni.

Conform IPJ Suceava “victima a fost transportată la spital unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral deschis, plagă parietală bilaterală, plagă frontală şi sprâncenală stânga iar cercetările sunt continuate de poliţişti, urmând ca în funcţie de concluziile medicale să se stabilească încadrarea juridică a faptei”.


Intră acum și în grupul de