Au furat rotopercutoarele, dar si palinca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a rămas în pragul sărbătorilor fără băutură după ce hoţii i-au spart boxa şi i-au furat palinca şi două rotopercutoare.

Chiar dacă incidentul a avut loc la mijlocul lunii trecute proprietarul şi-a dat seama de spargere deabia pe parcursul zilei de luni când de altfel a anunţat şi poliţia.

În urma cercetărilor derulate de organele de ordine, s-a stabilit că autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au pătruns în boxa situată la subsolul blocului, prin forţarea lacătului care asigura uşa de acces.

De aici autorii au plecat cu două rotopercutoare, dar nu au lăsat nici palinca pe care victima o avea în două recipiente de câte doi litri fiecare.

Conform declaraţiilor făcute de insp.princ. Gabriel Panţiru din cadrul IPJ Suceava, “reclamantul nu a sesizat fapta la momentul comiterii acesteia din cauza lipsei de timp, motivând că este student şi are şi un loc de muncă iar prejudiciul cauzat seridică la valoarea de aproximativ 1200 lei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de