„Pastele in Bucovina” a atras aproximativ 25.000 de turisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 25.000 de turişti au ales să-şi petreacă Paştele în judeţul Suceava, a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El a ţinut să sublinieze că programul „Paştele în Bucovina” a fost un succes, datele preliminare indicând un număr de 25.000 de turişti care au înnoptat în pensiuni turistice sau în case particulare.

Flutur a arătat că cei mai mulţi turişti au fost la Gura Humorului, Vama, Suceviţa, Vatra Dornei, Mălini şi Câmpulung Moldovenesc şi că mulţi dintre aceştia erau din Bucureşti sau Cluj. „Va trebui să menţinem acest trend şi în continuare”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a mai declarat că a avut şansa şi ocazia să facă parte din delegaţia Patriarhiei BOR care a mers la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfântă. „Am avut şansa să fac parte din delegaţia Patriarhiei Române şi să trăiesc clipe emoţionante. Mulţumesc Bisericii pentru posibilitatea pe care mi-a dat-o”, a spus Flutur.

El a precizat că s-a întâlnit cu patriarhul Ierusalimului, Teofilos al III-lea, căruia i-a oferit un coş cu ouă încondeiate şi pe care l-a invitat să viziteze Bucovina.


Intră acum și în grupul de