VIDEO//Peste 10 tone de gunoaie strânse de pe margine drumului spre Siret. DRDP Iași: Dezastrul asupra mediului, dar și vizual/olfactiv este greu de descris


Intră acum și în grupul de

DRDP Iași a anunțat, joi, că lucrătorii SDN Suceava continuă acțiunile de igienizare acostamentelor și a zonei drumului pe DN 2, Dărmănești – Siret, județul Suceava. Concomitent, se lucrează la refacerea acostamentelor distruse de staționarea coloanelor de TIR-uri, majoritatea înmatriculate în Ucraina.

Potrivit srusei citate, la această acțiune intervin lucrători ai Secției Drumuri Naționale Suceava, însă un sprijin important a fost primit din partea Primăriei orașului Siret.

Până în acest moment au fost colectate aproximativ 10 tone de deșeuri, arată DRDP Iași care menționează că dezastrul asupra mediului, dar și vizual/olfactiv este greu de descris în imagini.

Acțiunea va continua până la finele săptămânii viitoare, atât cât vremea o va permite. 

DRDP Iași a reluat apelul la un comportament civilizat din partea șoferilor, dar și din partea autorităților competente în vederea informării, atenționării și sancționării celor responsabili, acolo unde este cazul.

„Drumul nu este tomberon de gunoi!”, a transmis sursa citată.


Intră acum și în grupul de