Salvata de la moarte de pompierii radauteni


Intră acum și în grupul de

O femeie de 75 de ani a scăpat ca prin urechile acului de la moarte după ce în locuinţa acesteia situată într-un bloc de pe strata 1 Mai, a izbucnit un incendiu.

Angajaţii Detaşamentului Rădăuţi au fost chemaţi să intervină de vecinii femeii joi după-amiază când au observat că din bucătăria bătrânei ieşea un fum înecăcios.

Conform datelor oferite de plt.maj. Alin Găleată din cadrul ISU Suceava, “la sosirea echipajelor, ardea bucătăria garsonierei, existând pericolul de propagare la întreaga garsonieră şi şase locuinţe învecinate. Militarii au deblocat uşa de la intrare şi au evacuat proprietara, Ana M., în vârstă de 75 ani, care era intoxicată cu monoxid de carbon, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Rădăuţi”.

Din primele cercetări, s-a stabilit că focul a pornit de la o lumânare tip candelă aprinsă de femeie şi lăsată nesupravegheată.

Tot pe strada 1 Mai, dar acum din municipiul reşedinţă de judeţ, o altă persoană, de această dată de sex masculin, a fost salvată de pompierii suceveni după ce putea muri intoxicat cu fumul produs de mâncarea uitată pe foc.

Incidentul a avut loc vineri în jurul orelor 01:47. “La sosirea echipajelor, ardeau alimentele dintr-un vas de gătit, uitat pe aragazul pornit, existând pericolul de propagare la întregul apartament. Militarii au deblocat uşa de la intrare şi au evacuat proprietarul, care dormea într-o altă cameră, după care au lichidat incendiul şi au ventilat natural încăperile inundate cu fum”, a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de