Furau fier vechi direct din curtea unei firme


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu aveau nici un fel de jenă, trei romi din comuna Şcheia furau fier vechi chiar din curtea unei societăţi comerciale sucevene situată pe strada Apeductului.

Cei trei hoţi, două persoane de sex masculin şi o femeie, au venit la unitatea comercială cu căruţa. Aici au tras atelajul hipo în apropiere, femeia de 23 de ani, rămânând lăngă faeton iar ceilalţi doi, un bărbat a cărui vârstă nu se cunoaşte şi un copil de 15 ani, au sărit gardul iar din curtea societăţii furau tot ce era metalic şi aruncau femeii peste gard care se ocupa cu încărcatul.

Doi dintre hoţi, copilul şi tânăra, au fost prinşi în toiul acţiunii de agenţii firmei de pază care se ocupă cu protecţia societăţii, cel de-al treilea reuşind să fugă.

Conform Biroului releţii publice din cadrul IPJ Suceava “bunurile au fost identificate şi predate pe bază de dovadă, urmând ca administratorul societăţii să comunice valoarea prejudiciului iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de