Hotii cu drujbe au dat o noua lovitura


Intră acum și în grupul de

Încă un bătrân din judeţul Suceava s-a lăsat fraierit de falşii vânzători de drujbe care pe parcursul săptămânii trecute au lăsat o persoană de 87 de ani din Câmpulung Moldovenesc, fără nici un ban din toată agoniseala de o viaţă, mai exact peste 17.000 de lei.

“Drujbarii” au dat o nouă lovitură dar de această dată pe raza localităţii Marginea. Cu aceleaşi aparate de faricaţie chineză în mâini, cei doi hoţi au furat banii pe care îi avea în casă un alt bătrân, de 79 de ani.

Tehnica a fost schimbată acum, cei doi hoţi spunând victimei că sunt angajaţi ai Primăriei Marginea iar cele două drujbe pe care le aveau la ei sunt un cadou din partea edilului localităţii.

Totuşi, bătrânul a fost nevoit să achite valoarea de 100 de lei pentru transportul cadoului. Încrezător omul a dat banii celor doi, după ce în prealabil i-a primit în casă. Totuşi pentru a verifica dacă vizitatorii spun adevărul omul a cerut să meargă până la Primărie.

Zis şi făcut doar că în momentul în care au ajuns în faţa clădirii, după ce partea vătămată s-a coborât din maşină “drujbarii” au fugit în trombă spre oraşul Solca.

A doua zi când bătrânul a verificat locul unde obişnuieşte să ţină banii a observat că nu mai are nimic din cei 1.300 de lei strânşi.

Conform datelor obţinute din partea IPJ Suceava, aceasta este cel de-al doilea caz în care victimele sunt lăsate fără bani după ce ademenite prin diferite metode de cei doi hoţi, le permit intrarea în casă arătândule practice locul în care ţin banii.

Hoţii se deplasează cu un autoturism de culoare albă, de obicei vând sau fac cadou drujbe iar victimele sunt alese din rândul bătrânilor.


Intră acum și în grupul de