A accidentat un tanar si a fugit de frica bataii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr şofer din judeţul Suceava, autor al unui accident de circulaţie, a fugit de la faţa locului de frică să nu ia bătaie de la prietenii victimei.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, pe raza localităţii Stulpicani, când şoferul, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 177A a acroşat o altă persoană de sex masculin de 23 de ani.

Imediat după accident, victima a fost transportată la spitalul din localitate pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, tânărul a refuzat internarea plecând spre domiciliu în stare de ebrietate şi refuzând să ofere prea multe indicii poliţiştilor cu privire la identitatea sa şi la modul de producere a accidentului.

După aproape două ore, conducătorul auto implicat în incident s-a prezentat singur la sediul Poliţiei din Gura Humorului, declarând că el este autorul accidentului, dar că a fugit de la locul faptei după ce prietenii victimei l-au ameninţat cu bătaia.

Cu toate acestea, organele de ordine i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Intră acum și în grupul de