Primaria trece la amendarea firmelor care nu repara strazile afectate de ISPA (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a refuzat, în cadrul şedinţei de marţi a comandamentului ISPA, să mai asculte scuzele reprezentanţilor societăţilor angrenate în programul de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare de pe raza municipiului, afirmând clar că începând de miercuri, orice întârziere în realizarea lucrărilor prinse în proiect va fi amendată.

“Niciodată nu mi-a făcut plăcere să rezolv problemele cu forţa sau prin amenzi, dar se pare că, la ora actuală, nu mai avem altă soluţie. Cred că toţi cei prezenţi la comandament au înţeles, iar începând de mâine este foarte clar, inspectorii noştri vor fi pe teren şi vor amenda pe toţi cei care nu respectă termenii contractuali”, a declarat Ion Lungu.

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ a făcut în special referire la firmele TMUCB şi Pfeiffer care nu şi-au îndeplinit atribuţiile de aducere a arterelor de circulaţie la starea iniţială după finalizarea intervenţiilor.

“Ne-am săturat de când ne duc cu vorba, iar în momentul de faţă nu văd altă soluţie de rezolvare, iar o nouă amânare nu mai este posibilă”, a mai adăugat Ion Lungu.

Conform edilului şef, administraţia poate da amenzi zilnice de până la 2.500 de lei. Tot marţi au fost trimise adrese oficiale şi către Serviciul Poliţiei Rutiere şi Garda de Mediu Suceava pentru a începe controale pe teren.


Intră acum și în grupul de