De suparare si-a incendiat casa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din municipiul Vatra Dornei a rămas pe drumuri după ce, într-un moment de supărare, şi-a dat foc, la miezul nopţii, la casa situată pe strada Miriştei din localitate.

La sosirea pompierilor cu două autospeciale aparţinând Detaşamentului din Vatra Dornei, flăcările cuprinseseră aproape toată locuinţa, existând pericolul ca focul să se extindă şi la alte două locuinţe aflate în imediata apropiere.

Conform datelor oferite de ISU Suceava, după aproape două ore, incendiul a fost stins şi chiar dacă din fericire nu au fost înregistrate victime omeneşti, omul a rămas aproape fără nimic, după ce casa a ars în proporţie de mai bine de 75% precum şi bunurile de uz casnic sau chiar documentele personale.

Un alt incendiu a avut loc tot pe parcursul zilei de marţi, în comuna Botoşana, pentru stingerea lui intervenind pompieri de la Garda de intervenţie Solca împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă a localităţilor Botoşana şi Arbore ajutaţi de patru autospeciale.

Flăcările au pornit de la bucătăria de vară a gospodăriei şi s-a extins cu repeziciune şi la acoperişul casei de locuit.

Mai mult, în momentul în care a văzut incendiul, proprietara gospodăriei, în vârstă de 66 de ani, a suferit un atac de panică având nevoie de ajutorul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă din Gura Humorului.

Conform declaraţiilor oferite de plt.maj Alin Găleată din cadrul ISU Suceava, “din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza flăcărilor provenite de la aragazul pornit, lăsat nesupravegheat şi amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”.


Intră acum și în grupul de