Bucuresteanca, inselata de un tanar in centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 59 de ani s-a trezit, marţi dimineaţă, fără 11 milioane de lei vechi, după ce a fost înşelată de un tânăr necunoscut chiar în centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, victima este din capitală, dar are de mai mult timp domiciliul în Suceava, iar marţi în jurul orei 10:00, a mers până la o bancă din oraş de unde şi-a retras dintr-un depozit personal suma de 520 de Euro.

La ieşirea din instituţia bancară, pe trotuarul din faţa acesteia, a fost oprită de un tânăr care cu un accent ciudat i-a propus să-i schimbe el 500 de Euro.

Atrasă de preţul oferit, femeia nu a stat pe ganduri, iar după efectuarea tranzacţiei băiatul a dispărut repede din zonă. Când s-a dezmeticit, victima a numărat mai atentă banii primiţi şi şi-a dat seama că fusese înşelată cu mai bine de jumătate din banii pe care trebuia să-i primească, mai exact cu 1.100 lei.

“Cercetările sun continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului”, a mai adăugat insp. princip. Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de