IPS Calinic a reluat rubrica Răspunsul Ierahului după ce a suferit o intervenție chirurgicală la Institutulul de Boli Cardiovasculare din Iași


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a reluat rubrica Răspunsul Ierarhului după ce a suferit o intervenție la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași.

Ierarhul a oferit două răspunsuri unor credincioși.

Una dintre întrebări se referea la poziția exprimată de o foarte cunoscută divă din showbiz, care a spus că „mai bine o ….. în toată firea decât o sfântă prefăcută”, iar IPS Calinic a fost întrebat dacă este un atac la adresa credincioșilor.

Arhiepiscopul Calinic a răspuns că „este o „mare virtute” să-ți acoperi neputința privind cu desconsiderație spre celălalt”.

„Acest lucru se întâmplă mai ales când vrei să-ți „fabrici” o imagine pentru bani; celelalte nu mai contează”, a arătat IPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a fost transportat, luni, de urgență la Iași cu un elicopter SMURD, iar ulterior a suferit o intervenție la Institutul de Boli Cardiovasculare și i-a fost implantat un stimulator cardiac performant.

Potrivit medicilor ieșeni, IPS Calinic a depășit momentele critice prin care a trecut în cursul zilei de luni ca urmare a unei tulburări de conducere atrioventriculare, un bloc atrioventricular total, care a determinat practic apariția unei sincope.

Imediat după ce a ajuns la unitatea medicală ieșeană a fost unor intervenții chirurgicale de implantare a unui simulator cardiac bicameral extrem de performant, care în momentul de față îi asigură protecția pe termen lung,  prognosticul fiind unul foarte bun.


Intră acum și în grupul de