Detaliile accidentului cu patru mașini de la ieșirea din Rădăuți: O șoferiță a lovit un autoturism ucrainean care a fost proiectat într-un microbuz, iar mașina sa a fost proiectată pe contrasens într-o altă mașină


Intră acum și în grupul de

Un copil a fost rănit, vineri seara, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri seara, la orele 18:38 o tânără de 21 de ani din Dornești conducea un Audi dinspre Rădăuți spre Dornești, iar când a ajuns în apropierea intersecției cu DJ 178 B, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism Audi înmatriculat în Ucraina și a intrat în coliziune față spate cu acesta. Autoturismul ucrainean a fost proiectat la rândul său într-un microbuz Mercedes Benz care circula în fața sa. Autoturismul marca Audi condus de tânăra din Dornești a fost proiectat pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un autoturism VW condus de o femeie care se deplasa din direcția localității Dornești către Rădăuți iar ca pasager pe bancheta din spate se afla un copil de doi ani din Dornești.

În urma impactului copilul din VW a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost examinat de cadrele medicale, fiindu-i stabilit următoarul diagnostic: „contuzie membru superior drept” – rănit ușor, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorii auto implicați în acest accident rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Municipal Rădăuți li s-au recoltat probe biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aces caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de