Accident cu trei autovehicule între Salcea și Dumbrăveni după ce șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită ușor sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier produs pe DN 29.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 06:25, un șofer conducea o autoutilitară Renault Master, pe DN29 din direcția Salcea către Dumbrăveni,  iar din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism Ford Fiesta condus de o femeie.

Ulterior, un șofer care conducea un autoturism Volkswagen Jetta care nu a păstrat o distanță regulamentară față de auto Renault , a intrat în coliziune cu acesta.       

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii din Ford Fiesta care a fost transportată de ambulanță la Spitalul Județean Suceava, și a fost stabilit următorul diagnostic: contuzie cot stâng, contuzie șold drept.        

Toti conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de