Detaliile accidentului de la Molid: Șoferul unui autoturism a murit după ce mașina sa a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 30 de ani din Dolheștii Mici a murit, sâmbătă după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 în zona localității Molid.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă,  în jurul orei 16:40, un șofer de 34 de ani din comuna Filipești din județul Bacău conducea un autoturismu VW pe DN 17 în afara localității Molid, având direcția de deplasare  spre municipiul Suceava.

La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătunzând pe sensul opus de mers,  intrând în coliziune stânga față  cu un autoturism Dacia condus de un bărbat de 30 de ani din Dolheștii Mici circula  din sensul opus de mers. 

În urma impactului, conducătorul autoturismului Dacia Pelin Mihai a fost încarcerat, suferind vătămari corporale grave, fiind declarat decedat la  fața locului la ora 17.50.

Totodată, au suferit răni trei pasageri din Dacia, un bărbat de 47 de ani din Vama, un bărbat de 74 de ani dinși un bărbat de 40 de ani din Cârlibaba, fiind transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava.

Conducătorul autoturismului VW a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind  de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Ulterior  a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ,,ucidere din culpă ” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de