Razie de amploare desfășurată de Poliția Municipiului Fălticeni în zona parcurilor, teraselor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc


Intră acum și în grupul de

În efortul continuu a ordinii și siguranței publice, în noaptea de 20/21 ianuarie 2024, Poliția Municipiului Fălticeni a desfășurat o amplă razie în sistem integrat, implicând toate structurile din cadrul subunității, precum și lucrători din Secțiile de poliție rurală arondate și de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Acțiunea, care s-a desfășurat în intervalul orar 22:00 – 02:00, a avut o concepție de acțiune preventiv-reactivă, având ca obiectiv asigurarea ordinii și liniștii publice, combaterea faptelor de natură judiciară și tragerea la răspundere penală a autorilor. Dispozitivul constituit a vizat în mod special zonele parcurilor, teraselor, magazinelor cu program non-stop, sălilor de jocuri de noroc, precum și prevenirea faptelor cu violență comise în proximitatea acestora.

Pe lângă asigurarea siguranței în aceste zone, acțiunea a avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale la regimul rutier, generând astfel un sentiment de siguranță în rândul participanților la traficul rutier.

Rezultatele acestei operațiuni au fost semnificative, soldându-se cu aplicarea a 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.180 lei. Peste 100 de persoane au fost legitimate, iar 53 de testări au fost efectuate cu aparatele din dotare pentru identificarea șoferilor care consumă alcool sau droguri și pun în pericol siguranța rutieră. Ca urmare a constatărilor, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de