A murit cu marfa langa el (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost găsit mort joi după-amiază, în locuinţa de domiciliu, cauza morţii fiind cel mai probabil consumul de substanţe etnobotanice.

Tragica descoperire a fost făcută chiar de mama victimei.
Femeia s-a întors acasă în jurul orelor 17:00, după o zi de muncă şi a găsit uşa de la apartament închisă.

Când a intrat în camera fiului, l-a găsit pe acesta întins pe pardoseală în stare de inconştienţă. Iniţial, a crezut că doarme şi a încercat să-l trezească, dar în momentul în care a pus mâna pe el şi-a dat seama că este mort.

Îngrozită a sunat la ginerele ei şi i-a povestit totul, iar bărbatul a anunţat de urgenţă la salvare în speranţa că băiatul mai poate fi salvat. Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, echipajul de pe ambulanţă sosit la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul tânărului.

Imediat la faţa locului, s-a prezentat şi un echipaj de poliţie care a început cercetările. La o primă examinare exterioară a cadavrului, s-a stabilit că acesta nu prezenta urme de violenţă, dar în camera în care se afla corpul fără viaţă, au fost găsite mai multe pliculeţe cu substanţe necunoscute, care urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă fac parte din categoria celor interzise de lege.

Cauza morţii va putea fi stabilită cu exactitatea doar după efectuarea necropsiei, dar surse din apropierea tânărului care au dorit să-şi păstreze anonimatul afirmă că nu este exclus ca victima să fi consumat prea mult din marfa pe care o avea cel mai probabil pentru vânzare, avându-se în vedere şi numărul mare al pliculeţelor găsite.


Intră acum și în grupul de