Gospodarie in flacari la Galanesti (Suceava)


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de cinci echipaje de pompieri care auînsoţit acelaşi număr de autospeciale de stingere au fost nevoite să intervină sâmbătă seară pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră o întreagă gospodărie din localitatea Gălăneşti, judeţul Suceava.

Incendiul a fost observat de proprietara casei în jurul orelor 19:30 care a apelat in regim de urgenţă nr. 112 în ajutorul acesteia venind Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi ajutaţi de Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Gălăneşti şi Bilca.

Până au ajuns echipele de intervenţie focul cuprinsese deja acoperişul casei de locuit, adăpostul de animale şi şura, construcţii care au favorizat propagarea incendiului fiind ridicate din material lemons şi acoperite cu şindrilă.

Tot în timpul intervenţiei flăcările au transformat în scrum şi circa trei tone de fân şi o vacă blocată în adăpostul de animale.

Doar bucătăria de vară i-a mai rămas femeii după ce pompierii s-au luptat aproape trei ore cu pârjolul izbucnit conform cercetărilor efectuate la faţa locului de “efectul termic al curentului electric, generat de un cablu defect sau neizolat corespunzător”, dupa cum a comunicat ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de