Acasă Actualitate Biroul Electoral Județean Suceava va funcționa în fostul spațiu folosit de Arhivele...

Biroul Electoral Județean Suceava va funcționa în fostul spațiu folosit de Arhivele Naționale


Intră acum și în grupul de

Biroul Electoral Județean Suceava va funcționa în fostul spațiu care a fost folosit de Arhivele Naționale Suceava, urmând ca CJ Suceava să aprobe o hotărâre în acest sens.

 Prefectura Suceava a solicitat Consiliului Județean Suceava să prezinte posibile spații care să poată fi folosite pentru amenajarea Biroului Electoral Județean Suceava în condițiile în care Palatul Administrativ este în reabilitare după ce a ars într-un incendiu.



Prefectura Suceava a arătat că are nevoie ca acest spațiu în care să funcționeze BEJ Suceava și Comisia Tehnică să fie pus la dispoziție în perioada 1 aprilie 2024-31 decembrie 2024 perioadă în care urmează să se organizeze alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Consiliul Județean Suceava a transmis Prefecturii că a fost identificat spațiul în care și-a desfășurat activitatea Serviciul Județean al Arhivelor Naționale Suceava, aflat în prezent în administrarea Muzeului Național al Bucovine, în suprafață utilă de 501,17 mp, din cadrul clădirii Muzeului de Istorie din municipiul Suceava, strada Ștefan cel Mare, nr. 33, județul Suceava, preluat în domeniul public al Județului Suceava din domeniul public al Statului în baza Hotărârii de Guvern nr.854/2018.

CJ Suceava arată că acest spațiu este destinat înființării unei secții de artă în cadrul Muzeului Național al Bucovinei sens în care Consiliul Județean Suceava se află în etapa de identificare a unor surse finanțare și poate fi pus la dispoziția dumneavoastră pe o perioadă determinată.

După ce spațiul a fost vizionat de reprezentanți ai Prefecturii Suceava, Direcției Județene de Statistică și Autorității Electorale Permanente s-a concluzionat că se pretează pentru amenajarea BEJ Suceava, iar în aceste condiții CJ Suceava va face pașii procedurali de punere la dispoziție.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version