Acasă Social Detaliile accidentului de la ieșire din Suceava spre Rădăuți: O șoferiță a...

Detaliile accidentului de la ieșire din Suceava spre Rădăuți: O șoferiță a ajuns pe sensul opus de mers și a lovit o autoutilitară care circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

Două femei din Mitocu Dragomirnei a fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Suceava spre Rădăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 11.30, o femeie de 38 de ani din Mitocu Dragomirnei a condus un autoturism Volkswagen Jetta pe DN 2, pe raza municipiului Suceava spre Pătrăuți, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Volkswagen LT35 condusă de un bărbat de 38 de ani din municipiul Botoșani.



În urma impactului, conducătoarea autoturismului VW, Bocancea Antonela și pasagera dreapta față, o femeie de 40 de ani din Mitocu Dragomirnei, au suferit leziuni ușoare și au fost transportate de echipaje SMUARD la secția UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava.

Ulterior s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava și conducătorul autoutilitarei care a fost și eu rănit ușor.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version