Acasă Social Trei bărbați care au mers la pescuit cu plase monofilament pe lacul...

Trei bărbați care au mers la pescuit cu plase monofilament pe lacul de acumulare Dragomirna, depistați de jandarmi


Intră acum și în grupul de

În cursul serii de joi pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au observat pe malul lacului de acumulare Dragomirna, un autoturism care se afla în mișcare. La un moment dat, la vederea forțelor de ordine, conducătorul autovehiculului a oprit și a stins luminile mașinii.

În interiorul autoturismului aflat în staționare, jandarmii au depistat trei bărbați care nu și-au putut justifica prezența în acea zonă retrasă și întunecoasă, iar în portbagajul mașinii patru saci de rafie cu 520 metri plasă monofilament.



Jandarmii le-au întocmit bărbaților actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii de „deținere și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava a reamintit tuturor că prohibiția pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial pe apele interioare este activă pentru perioada 9 aprilie- 7 iunie inclusiv.

Jandarmeria Suceava va acționa și în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol și respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version