Doua minore disparute sunt cautate de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Două minore sunt căutate de poliţiştii suceveni după ce au plecat de acasă fără să mai dea vreun semn de viaţă.

Prima dintre ele, Maria Schipor, a dispărut la finele săptămânii trecute, mai exact pe data de 7 mai, după ce a avut o ceartă mai aprinsă cu sora sa.

Fata, care urmează să împlinească 18 ani pe 15 iulie, este din Vicovu de Sus şi există date că de aproximativ un an de zile coresponda telefonic cu un băiat din Botoşani pe nume Ionuţ Ivan.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare avea o pereche de pantofi negri. Fata are circa 1,60 metri înălţime, aproximativ 57 kg, ochi căprui, păr negru, lung, drept, ten măsliniu şi faţa ovală.

Cea de-a doua minoră se numeşte Alexandra-Iuliana Vornicu şi este născută în Fălticeni, judeţul Suceava dar are domiciliul în Gura Humorului pe strada Parcului. Aceasta a plecat la finele lunii aprilie, fără acordul supraveghetorilor, din incinta Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava.

Minora are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr lung până la nivelul umerilor, vopsit roşcat, faţa ovală şi ochi albaştri. În momentul plecării era îmbrăcată cu bluză mulată de culoare bleumarin, pantaloni blue-jeans de culoare închisă şi era încălţată cu sandale.


Intră acum și în grupul de