Primaria Suceava a trecut de la amenintari la fapte (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sătulă să îşi tot bată gura degeaba la întâlnirile din cadrul comandamentelor cu constructorii pe Proiectul ISPA, conducerea municipalităţii sucevene a trecut la fapte.

Cu toate că au fost avertizate de nenumărate ori asupra controalelor ce vor fi făcute şi amenzilor ce se vor aplica, societăţile care se ocupă cu lucrările din cadrul proiectului ISPA nu au făcut nimic în vederea urgentării acestora.

Astfel, trei dintre operatori au primit deja amenzi a căror sumă depăşesc valoarea de 120.000 de lei, iar verificările Primăriei Suceava la faţa locului vor continua.

Cu toate acestea, lucrările sunt încă în întârziere şi chiar şi acum reprezentanţii societăţilor de construcţii invocă tot felul de scuze pentru prelungirea datei de finalizare.

În urma ultimului comandament, care a avut loc pe parcursul zilei de marţi, edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat în continuare nemulţumit de ritmul lucrărilor, dar a ţinut totuşi să precizeze că în urma controalelor şi a amenzilor date lucrurile au început parcă să se mişte mai bine.

„Se pare că lucrurile au mers un pic mai bine datorită măsurilor coercitive pe care le-am luat, dar verificările nu se vor opri aici, dacă îi prindem iar că nu fac treabă vor fi amendaţi din nou până când vor înţelege că altfel nu se mai poate” a declarat Ion Lungu.

În ce priveşte proiectul ce vizează reducerea criminalităţii pe străzile oraşului prin montarea a 80 de camere de luat vederi, veştile sunt îmbucurătoare deoarece fibra optică a fost întinsă în totalitate şi deja câteva dintre camerele video au fost montate astfel că lucrările se vor finaliza în termenii contractuali.


Intră acum și în grupul de