Acasă Actualitate Amendament respins de CL Suceava, declarat de președintele de ședință ca aprobat...

Amendament respins de CL Suceava, declarat de președintele de ședință ca aprobat și preluat apoi în hotărârea aprobată


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a înregistrat în ședința de miercuri o premieră. A fost aprobat un amendament cu voturi mai puține decât numărul necesar.

Astfel, în cazul unui proiect de hotărâre privind acordarea dreptului de folosință a unei parcele de 24 de mp de pe strada Anastasie Crimca ocupat de construcția solicitantului, propunerea inițială a fost ca termenul de acordare a folosinței să fie pentru cinci ani.



Consilierul local PSD Gabriel Buciac a propus ca durata dreptului de folosință să fie redusă la 2 ani, argumentând că există posibilitatea ca municipalitatea să aibă nevoie de teren.

Președintele de ședință, viceprimarul Lucian Harșovschi, a spus că în aceste condiții solicitantul va putea veni peste 2 ani pentru obținerea prelungirii dacă amendamentul lui Buciac este votat.

După vot, președintele de ședință a arătat că amendamentul a obținut 10 voturi „pentru”, 6 „împotrivă” și 5 abțineri și a declarat că amendamentul a fost aprobat, deși numărul celor care au fost împotrivă sau s-au abținut este de 11, mai mare decât al voturilor „pentru”.

Ulterior el a supus votui proiectul cu amendamentul aprobat, iar proiectul a fost aprobat cu 21 de voturi pentru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version