Acasă Social Un adolescent din Suceava, suspect în cazuri de furturi auto, conducere fără...

Un adolescent din Suceava, suspect în cazuri de furturi auto, conducere fără permis sau a unui autoturism neînmatriculat, reținut pentru 24 de ore


Intră acum și în grupul de

În urma investigațiilor desfășurate de către Poliția Municipiului Suceava, un caz de furt auto petrecut în perioada 11.01.-12.01 2024 a condus la identificarea și urmărirea penală a unui adolescent de 17 ani.

Un sucevean a reclamat că i-a fost furat un autoturism BMW X3.



Prin ordonanța din data de 17.01.2024 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, s-a dispus reunirea mai multor dosare penale, extinzându-se cercetările pentru a proba întreaga activitate infracțională a suspectului. La data de 29.01.2024, procurorii au decis continuarea urmăririi penale împotriva adolescentului pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de furt calificat, trei infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, și trei infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Într-un nou pas în anchetă, la data de 30.01.2024, s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu orele 19:34 până la data de 31.01.2024, orele 19:34. Tânărul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Tânărul urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspectului și pentru adunarea de probe în susținerea acuzațiilor formulate de către procurori.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version