Gheorghe Flutur atenționează că anumite măsuri progresiste luate de UE sunt cadouri pentru Putin


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a atenționat, miercuri, seara, în cadrul unui interviu la Realitatea Plus că sunt luate la nivel european măsuri progresiste care sunt cadouri pentru Putin.

Întrebat despre nemulțumirile fermierilor, cum ar fi decizia privind scăderea numărului de vaci din Olanda pentru reducerea amprentei de carbon, Gheorghe Flutur consideră că se impune mai multă atenție în ceea ce privește măsurile progresiste.

„Apropo de globalism, aici trebuie să fie mai atenți pentru că astea sunt cadouri pentru Putin. Când o iei razna cu făină de gândaci și cu greieri, alea sunt cadouri pentru Putin care defilează fluierând”, a spus Flutur.

El consideră că aici este o greșeală și că trebuie mai multă atenție în aprobarea unor măsuri.

„Să fim cu Apgaru (Scorul Apgar reprezintă un sistem standard de evaluare clinică rapidă a nou-născutului imediat după naștere, n.r.) mai ridicat la Comisia Europeană”, a spus Flutur.

El a atenționat că și decidenții români care participă la întrunirile europene trebuie să fie cunoscători în domeniu, dar și să cunoască o limbăr de circulație internațională.

„Dacă vorbim cu mâinile acolo și n-avem oameni care vorbesc o limbă străină e o problemă”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de