I s-a facut prea repede dor de puscarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani din judeţul Suceava a ajuns după gratii după ce i se făcuse dor de penitenciarul din care tocmai a fost eliberat cu puţin timp în urmă.

Totul s-a întâmplat după ce pe parcursul weekend-ului a încercat să violeze o tânără de 18 ani din comuna Dealu Morii, judeţul Bacău. În momentul incidentului, fata se afla singură în grădina unui imobil din municipiul Rădăuţi, clădire ce aparţine unei societăţi comerciale unde lucrează şi tânăra în agricultură ca zilier.

Conform datelor puse la dispoziţie de către IPJ Suceava, victima îşi vedea liniştită de muncă în momentul în care de ea s-a apropiat o persoană necunoscută care prin acte de violenţă a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta dar nu a reuşit. Văzând cu nu are sorţi de izbândă agresorul şi-a lovit victima de câteva ori după care i-a furat telefonul mobil şi a plecat în fugă.

Tânăra a reuşit totuşi să-l anunţe de cele întâmplate pe concubinul ei care aflându-se într-o zonă apropiată a plecat împreună cu un prieten în căutarea agresorului. După a proape un kilometru de urmăriri aceştia l-au găsit pe un câmp unde l-au imobilizat la pământ şi au chemat poliţiştii.

Conform IPJ Suceava „imediat la faţa locului a ajuns o patrulă de poliţie care l-a identificat pe autor în persoana lui M.Sorin, de 30 ani, din comuna Moldoviţa, recent eliberat din penitenciar. Învinuitul a fost prezentat la Judecătoria Rădăuţi, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava”.


Intră acum și în grupul de