Nechifor despre alegerea lui BOC: „PDL si-a ales presedinte un fost activist UTC”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor a ţinut să minimalizeze importanţa primei Convenţii naţionale a PDL spunând că de fapt PDL şi-a ales în funcţia de preşedinte al partidului un fost fruntaş UTC-ist care este „o relicvă a comunismului” în blană de popular de dreapta.

Într-un comunicat de presă remis redacţiilor din Suceava, redactat sub forma unei telegrame de felicitări din perioada comunistă, deputatul PSD se adresează lui Emil Boc, cu formularea „mult iubite şi stimate preşedinte” şi explică, în mod ironic că realegerea acestuia în funcţia de preşedinte al PDL a fost aşteptată cu sufletul la gură de milioanele de români şi deschide calea pentru noi progrese şi dezvoltarea multilaterală a ţării noastre.

„Împliniri noi, fabrici şi uzine, patinoare şi săli de sport în satele depopulate, închiderea spitalelor şi disponibilizarea a zeci de mii de profesori şi poliţişti sunt câteva din proiectele pe care Partidul Democrat Liberal, sub atenta supraveghere a măreţului nostru conducător, Traian Băsescu, le vor aduce în viaţa românilor”, se spune în scrisoarea semnată de Cătălin Nechifor.

El a mai subliniat că a folosit acest mod de adresare, fiind convins de faptul că Emil Boc îl înţelege, în consecvenţa de la fruntaş UTC-ist la lider de dreapta, la preşedintele reales, culmea chiar de la primul congres.

„Domnule Boc, sunteţi o relicvă a comunismului şi oricât veţi încerca să vă coafaţi în blană de popular de dreapta, nu aţi reuşit să îi convingeţi nici măcar pe cei pe care i-aţi mituit cu fonduri guvernamentale să vă voteze. Aţi reuşit, în schimb, să îi lăsaţi pe pedelişti să voteze în final o moţiune, după ce la ultimele moţiuni de cenzură aţi lipsit toţi parlamentarii PDL în bancă”, a mai spus ăn telegramă Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de