Cod galben de vânt și informare meteo de precipitații


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o avertizare cod galben de intensificări are vântului pentru județul Suceava în cursul zilei de miercuri între orele 8.00-20.00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova și nord-estul Munteniei, cu viteze la rafală de 55…65 km/h.

Meteorologii au emis și o informare meteo valabilă de marți de la ora 10:00 până miercuri la ora 8:00 vizând precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului.

Potrivit informării meteo, în intervalul menționat, temporar vor fi precipitații îndeosebi în nordul, centrul și estul țării, unde se vor acumula cantități de apă în general de 15…25 l/mp. Vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversă.

În Carpații Orientali și trecător în noaptea de marți spre miercuri, în Transilvania și Moldova se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Marți, vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice și sud-vestice, iar spre seară și noaptea și în cele estice, cu viteze de 45…55 km/h.


Intră acum și în grupul de