Acasă Actualitate I-au furat fierul vechi chiar de sub nas

I-au furat fierul vechi chiar de sub nas


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 68 de ani din judeţul Suceava dormea liniştit în timp ce hoţii de fier vechi îi goleau curtea gospodăriei.

Omul şi-a dat seama de ceea ce păţise deabia dimineaţă când de altfel a anunţat şi
Lucrătorii Postului de Poliţie Baia că din curte i-au dispărut nu mai puţin de 100 de kg de materiale ferose sub diferite forme.



În urma verificărilor derulate de organele de ordine a fost găsit în scurt timp şi autorul furtului fiind vorba despre un localnic de 40 de ani.

Conform cercetărilor s-a stabilit că localnicul s-a deplasat cu atelajul hipo la locuinţa părţii vătămate, unde a escaladat gardul locuinţei şi a sustras mai multe materiale feroase vechi din curte. În dimineaţa zilei următoare, ginerele său, din aceeaşi localitate, le-a predat la centrul de achiziţie a materialelor feroase din comună, încasând suma de 60 lei, declarând că nu cunoştea că bunurile proveneau din săvârşirea unui furt.

Printr-un comunicat de presă remis de către IPJ Suceava „în cauză s-a procedat la ridicarea materialelor feroase de la centrul de achiziţie şi predarea lor părţii vătămate fiind totodată întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce urmează a fi soluţionat procedural”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version