Un tânăr șofer beat a rupt cu mașina gardul de protecție și bordura trotuarului în zona Policlinicii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr șofer beat a rupt, sâmbătă dimineața, gardul de protecție de pe trotuarul din zona Policlinicii din Suceava.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă dimineața la ora 04:20, polițiștii Biroului Rutier Suceava au fost sesizați că în zona intersecției dintre bld. 1 Mai și str. Mihai Viteazu s-a produs un accident de circulație.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orei 04:15, un tânăr de 20 de ani din comuna Ipotești a condus un autoturism Mercedes, pe bld. 1 Mai din Suceava, având direcția de deplasare către ”magazinul Bucovina”. 

Acesta, în zona intersecției cu str. Mihai Viteazu, a pierdut controlul asupra direcție de mers, părăsind suprafața carosabilă și intrând în coliziune cu bordura și gardul de protecție al trotuarului amplasat în proximitatea intersecției.

În urma accidentului de circulație a rezultat avarierea vehiculului, a unei porțiuni din trotuar și a unei porțiuni din gardul metalic, de protecție.

La ora 04:26, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de