Ion Lungu a semnat acte adiționale pentru proiecte PNRR din oraș


Intră acum și în grupul de

Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, a făcut publice, marți, activitățile desfășurate la București, unde a semnat trei acte adiționale la contracte pe Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Aceste acte adiționale vizează reabilitarea energetică eficientă a clădirilor rezidențiale și a clădirilor publice.

În cadrul discuțiilor avute la Compania Națională de Investiții (CNI), primarul Lungu a abordat subiecte legate de investițiile planificate în colaborare cu instituția, printre care se numără construcția unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri, două creșe și o bază sportivă tip 1.

În plus, primarul a avut întrevederi la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Ministerul Finanțelor – Comisia de Împrumuturi și Secretariatul de Stat pentru Culte, unde au fost discutate aspecte referitoare la finanțarea și implementarea proiectelor locale.

De asemenea, discuțiile purtate la Ministerul de Interne cu doamna director Vasilica Baciu de la Direcția pentru Servicii Comunitare și Parcuri Industriale au vizat problemele legate de termoficare.


Intră acum și în grupul de